Hiburan Terkini

Siti Nurhaliza Selamat Lahirkan Cahaya Mata Sulung, Baby Girl

BERITA gembira yang ditunggu-tunggu oleh semua peminat setia penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza akhirnya tiba.

Siti selamat melahirkan bayi perempuan di sebuah pusat perubatan di ibu kota, kira-kira jam 8.17 pagi tadi.

Bayi seberat 3.55 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan. Berita gembira ini disampaikan oleh pengurus Siti merangkap kakak iparnya, Rozi Abdul Razak menerusi Instagram.

Menurut Rozi, Siti dan bayi berada dalam keadaan baik dan buat masa ini hanya keluarga terdekat dibenarkan datang melawat.

“Suami beliau, Dato’ Sri Khalid Mohamad Jiwa melahirkan rasa syukur kerana segalanya telah selamat. Apa yang penting bagi beliau adalah proses melahirkan berjalan dengan baik, isteri dan anaknya juga sihat.

“Siti dan suami juga ingin mengucapkan terima kasih di atas doa dan sokongan daripada ahli keluarga, rakan-rakan, peminat dan juga pihak media sejak awal kehamilan sehinggalah melahirkan.

“Pasangan ini memilih hari Isnin untuk kelahiran anak pertama mereka kerana bersamaan dengan hari kelahiran Nabi Muhammad (Rasulullah s.a.w) selain jatuh pada tarikh 1 Rejab.

“Buat masa ini Siti mahu diberi ruang untuk berehat dan menumpukan perhatian pada hari-hari awal bergelar ibu. Mengenai wajah dan nama anak, Siti dan Khalid meminta diberi sedikit masa sebelum mengumumkannya,” tulis Rozi.

Tahniah Siti dan suami. Semoga kebahagiaan semakin menyinari kehidupan dengan kehadiran cahaya mata yang sekian lama dinanti-nantikan. –KLICK.MY

Tambah Komen

Klik di sini untuk komen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.