Hiburan Sensasi

Kahwini Fattah, Saya Wanita Paling Bahagia Ketika Ini – Fazura

“SAYA wanita paling bahagia ketika ini kerana mengahwini lelaki seperti Fattah Amin, memang dialah lelaki saya nantikan selama ini”

Demikian luahan kebahagiaan pelakon kesayangan ramai Fazura mengenai suami tercinta yang baru menikahinya tujuh hari lalu itu.

“Saya tahu dia lelaki yang baik, rapat dengan keluarga dan menyayangi kanak-kanak.”

“Memang agak kekok pada mulanya tetapi selepas mula membuat kerja rumah seperti memasak, membasuh, mengemas termasuk memotong kukunya, baru saya dapat sesuaikan keadaan itu sepenuhnya,’’ ujar Fazura.

Menurut Fazura lagi, meskipun agak kekok kerana masih dalam peringkat menyesuaikan diri menjadi isteri, dia seronok kerana ia merupakan pengalaman baru baginya.

Tambah Fazura sejak bernikah, mereka jarang berpisah lama walaupun atas dasar kerja.

“Macam mana nak berpisah kalau pergi bilik air pun sudah rindu,” katanya sambil ketawa.

Mengenai perancangan menimang cahaya mata penyanyi lagu Bisa Apa dan Sayangi Dirimu ini memberitahu, mereka belum bersedia ke arah itu disebabkan komitmen kerja.

“Kalau ditanya mengenai anak, kalau boleh kami nak tangguh dulu kerana masing-masing memang sibuk sehingga tahun depan. Lagipun, biarlah kami habiskan masa bersama dulu.

“Begitupun, kalau ditakdirkan Tuhan nak bagi awal, kami takkan tolak rezeki yang diberikan,” katanya yang memilih United Kingdom dan beberapa negara lain sebagai destinasi bulan madu.

Pasangan sensasi ini selamat diijabkabulkan dalam majlis tertutup di sebuah hotel terkemuka di ibu negara pada 27 November lalu.

Sumber: BH Online

Tambah Komen

Klik di sini untuk komen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.