Gaya Hidup

Justin Bieber Bertunang, Bakal Mengahwini Hailey Baldwin

BARU bercinta selama sebulan, bintang pop remaja, Justin Bieber mengejutkan peminat-peminatnya dengan melamar kekasihnya, Hailey Baldwin.

Menurut laman web selebriti, TMZ, penyanyi kelahiran Kanada berusia 24 tahun itu, dilaporkan melamar Baldwin, 21, ketika makan malam di sebuah restoran di Bahamas.

Laman web itu yang memetik saksi yang berada di dalam restoran terbabit, berkata pasukan keselamatan Bieber mengarahkan mereka menyimpan telefon bimbit masing-masing ketika penyanyi itu melamar kekasihnya.

Namun, wakil Bieber tidak memberikan maklum balas mengenai berita berkenaan, tetapi ahli keluarga pasangan itu mendakwa laporan mengenai lamaran itu adalah benar.

“Rasa bangsa adalah satu perkara remeh. Sebenarnya teruja untuk bab seterusnya,” kata bapa penyanyi itu, Jeremy Bieber di Instagram yang turut memuat naik gambar anak lelakinya itu.

Sementara itu, ibu Bieber, Pattie Mallette, sekadar memuat naik mesej ‘Cinta, Cinta, Cinta, Cinta, Cinta, Cinta, Cinta’ di Twitternya.

Baldwin, seorang model adalah anak perempuan aktor, Stephen Baldwin, manakala ibunya, berasal dari Brazil.

Sebelum ini, Bieber dilaporkan pernah menjalin hubungan dengan penyanyi, Selena Gomez dan model, Sofia Richie. –KLICK.MY

Tambah Komen

Klik di sini untuk komen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.