Sensasi Terkini Viral

Curang Dengan Suami, Wanita Ini Disihir Melekat Pada Kekasih

Curiga dan sakit hati apabila mendapat tahu isterinya curang, seorang lelaki bertindak menggunakan ilmu hitam untuk memerangkap isterinya.

Namun, apa yang mengejutkan ilmu hitam yang digunakan begitu luar biasa dan amat memalukan buat orang yang terkena. Itulah yang terjadi kepada isterinya akibat kecurangan yang dilakukan.

Ketika isterinya melakuka hubungan seks dengan kekasih gelapnya, secara tiba-tiba badan wanita itu melekat pada kekasihnya dan tidak dapat dkipisahkan. Kejadian berlaku di sebuah hotel di Kenya dan ia menggemparkan masyarakat setempat.

Oleh kerana tidak dapat bergerak, wanita dan kekasihnya mula menjerit meminta tolong. Walaupun  cara itu akan menyebabkan kegiatan tidak bermoral mereka dikteahui ramai, namun tiada cara lain yang dapat dilakukan.

Satu sahaja cara yang boleh memisahkan mereka iaitu mendapatkan bantuan doktor. Namun mereka perlu keluar daripada hotel berkenaan.

Ketika mereka diusung dari hotel, wanita tersebut menutup muka dengan selimut kerana malu. Malah dia turut mengerang kesakitan.

Ketika itulah orang ramai mula perasan apa yang berlaku dan tidak melepaskan peluang merakam aksi yang memalukan itu. Malah, video yang dirakam telah tersebar di laman sosial.

Persoalannya benarkah sihir itu punca segala-galanya kerana ada yang berpendapat hal itu berlaku kerana masalah otot yang dialami oleh alat sulit wanita berkenaan.-KLICK.MY